Afgelopen zaterdag hebben de minipups van v.v. Oene het seizoen afgesloten met 4 tegen 4 een mini-toernooi op het sportpark De Hoge Kamp te Oene. Deelnemende verenigingen waren SV Vaassen, C.S.V. Vios, V.V. Emst, EZC ’84 en v.v. Oene. Het was een genoegen om de allerjongsten tegen elkaar te zien strijden op de mooie accommodatie in Oene.

Mede door de enthousiaste reacties van zowel de kinderen als de meegekomen ouders, begeleiders en oma’s en opa’s zijn de deelnemende verenigingen voornemens om het komend seizoen regelmatiger toernooien te organiseren voor deze leeftijdscategorie.

Wil uw zoon of dochter ook graag voetballen met leeftijdgenootjes dan kan hij / zij als aspirant lid een maand lang gratis meetrainen. Voor meer informatie kijk op www.vvoene.nl/informatie/lid-worden of stuur een mail naar jc@vvoene.nl.