Het bestuur van vv Oene heet alle aanwezigen van harte welkom op sportpark De Hoge Kamp voor de wedstrijd tussen Oene en Swift’64. Een speciaal woord van welkom gaat uit naar het bestuur, spelers, trainer(s), begeleiding en supporters van onze gasten uit Swifterbant. De wedstrijd staat vandaag onder leiding van scheidsrechter de heer Taflan uit Deventer. Wij wensen hem natuurlijk ook van harte welkom.

De tegenstander van vandaag doet het de laatste seizoenen goed in de 3e klasse. Na de terugkeer in de 3e klasse (vanuit de 4e klasse) behaalde de ploeg in het seizoen 2017/2018 een knappe 2e plaats. Vorig seizoen eindigde de ploeg op een 4e plaats. In beide seizoenen ging het in de play-offs voor promotie mis. Dit seizoen worden de Swifterbanters opnieuw in staat geacht om in de top van de ranglijst te eindigen. Met een 6e plaats op dit moment is daar nog altijd zicht op. Het elftal verloor dit seizoen van BAS en VIOS en zorgde er vorige week voor dat de huidige koploper Hatto Heim het eerste puntenverlies leed (1-1). Volgens het verslag van Hatto Heim kwamen de Hattemers hier goed mee weg.

Op datzelfde moment speelde Oene tegen de andere Hattemse ploeg ; vv Hattem. Er werd een goede 0-4 overwinning geboekt en zo werd (eindelijk) de 1e overwinning van het seizoen binnen gehaald. Om de aansluiting met de middenmoot te krijgen, zal er vandaag ook gewonnen moeten worden. Maar dat zal moeilijk worden tegen het goede Swift’64. De afgelopen twee seizoenen won Swift’64 met 1-2 in Oene en in Swifterbant werd het vorig seizoen 1-0 en het seizoen daarvoor 1-1. Winnen van Swift’64 is dus niet van zelf sprekend. Swift’64 zal een overwinning nodig hebben om zo richting de top van de ranglijst te gaan.

Het bestuur van vv Oene wenst  iedereen een prettige, goede en vooral sportieve wedstrijd toe.