Het bestuur van vv Oene heet alle aanwezigen van harte welkom op sportpark De Hoge Kamp voor de wedstrijd tussen Oene en H.T.C.. Een speciaal woord van welkom gaat uit naar het bestuur, spelers, trainer(s), begeleiding en supporters van onze gasten uit Zwolle. De wedstrijd staat vandaag onder leiding van scheidsrechter de heer Mulder. Wij wensen hem natuurlijk ook van harte welkom.

De Holtenbroek Tuinders Combinatie speelt dit seizoen weer in de 3e klasse. De afgelopen 5 seizoenen kwam de club uit in de 4e klasse waar het elk seizoen steeds hoger in de eindstand eindigde. Vorig seizoen werd dan ook het kampioenschap gepakt door met 10 punten voorsprong als 1e in de 4e klasse D te eindigen. Dit seizoen werd tot nu toe 4 punten bij elkaar gesprokkeld. Deze punten werden behaald door een zege bij Hulshorst (1-2) en een gelijkspel tegen Hattem. Vorige week ging de ploeg thuis met 0-2 onderuit tegen BAS.

Oene kan toch wel zeggen dat het met een valse start aan deze competitie is begonnen. Na 3 nederlagen werd vorige week het 1e puntje behaald door een 2-2 gelijkspel in de derby bij VIOS. Een knappe prestatie omdat VIOS gezien wordt als één van de betere ploegen in deze klasse en ook dat de uitwedstrijd bij VIOS in het verleden altijd lastig is gebleken. Deze wedstrijd verdiende eigenlijk geen winnaar maar het is dan wel erg jammer dat VIOS kort voor tijd de (toch wel verdiende) gelijkmaker maakte. Maar deze wedstrijd heeft wel genoeg aanknopingspunten om in de volgende wedstrijden meer punten te gaan pakken en dan zo de onderste regionen te verlaten.

Vorig seizoen speelden Oene en H.T.C. in de groepsfase van de beker tegen elkaar en werd het een doelpuntenfestijn. Het werd 6-4 in het voordeel van de Oenenaren. Zullen er vandaag weer zoveel doelpunten te zien zijn ?

Het bestuur van vv Oene wenst iedereen een prettige, goede en vooral sportieve wedstrijd toe.