Het bestuur van vv Oene heet alle aanwezigen op sportpark De Hoge Kamp van harte welkom voor de wedstrijd tussen Oene 1 en Hattem. 1. Een speciaal woord van welkom gaat uit naar het bestuur, spelers, trainer(s), begeleiding en supporters van onze gasten uit Hattem. Tevens heten wij de scheidsrechter van vanmiddag, de heer Van Leeuwen uit Heerde, van harte welkom.

Vandaag staat een echte topper op het programma tussen de nummers 2 en 4 Vorige week werden de wedstrijden van beide ploegen afgelast. Koploper Swift’64 kwam wel in actie en won zijn wedstrijd waardoor zij als koploper de winterstop in gaan. Beide ploegen speelden in mei dit jaar in Oene  in de laatste competitiewedstrijd van het seizoen tegen elkaar. Het werd een 5-2 overwinning voor de rood-witten uit Oene waardoor de play-offs voor promotie werden gehaald.

Hattem heeft zich nu al zeker voor deze play-offs geplaatst. Zij wonnen op 18 november de 1e periode maar daarna werden er 2 wedstrijden verloren. Er werd thuis (verrassend) verloren van laagvlieger VEVO (2-3) en bij Zwolsche Boys ging de ploeg met maar liefst 4-0 onderuit. De ploeg scoort vaak, 3x gemiddeld per wedstrijd,  maar daarentegen krijgt het ook gemiddeld 2 doelpunten per wedstrijd tegen. Om mee te blijven willen doen om de bovenste plaatsen, zal de ploeg vandaag 3 punten mee moeten nemen naar Hattem.

Oene doet het vooralsnog goed in de 2e periode. Wij zijn net 2 wedstrijden onderweg maar 2 goede overwinningen hebben de Oenenaren op doelsaldo aan kop gebracht. Wanneer er vandaag gewonnen zou worden, doet de ploeg erg goede zaken. Maar dit zal geen makkelijke opgave worden, wan dat hebben de laatste wedstrijden tegen Hattem wel laten zien.

Namens het bestuur van vv Oene wensen wij iedereen een prettige, goede en sportieve middag toe. Als laatste wil het bestuur iedereen alvast fijne feestdagen en een goed, sportief en vooral gezond 2018 toewensen.