Het bestuur van vv Oene heet alle aanwezigen van harte welkom op sportpark De Hoge Kamp voor de wedstrijd tussen Oene 1 en W.Z.C. Wapenveld. 1. Een speciaal woord van welkom gaat uit naar het bestuur, spelers, trainer(s), begeleiding en supporters van onze gasten uit Wapenveld. De wedstrijd van vandaag staat onder leiding van scheidsrechter de heer Holtus uit Arnhem. Ook hem wensen wij natuurlijk van harte welkom.

De wedstrijd van vandaag is voor beide ploegen nog van (groot) belang. Onze gasten uit Wapenveld zijn vorige week, door de winst van Rouveen, gezakt naar een 12e plaats. Dit zou aan het seizoen play-offs tegen degradatie betekenen. WZC is dus met Rouveen verwikkeld in een heuse strijd om de 11e en dus veilige plaats. WZC zal er dus alles in willen doen om vandaag de 3 punten mee naar Wapenveld te nemen. Ook al omdat concurrent Rouveen een lastige wedstrijd in Elburg bij kampioenskandiaat ESC op het programma heeft staan. Maar 3 punten voor een overwinning bijschrijven is voor de Wapenvelders in 2018 nog niet gelukt. De laatste overwinning dateert van 9 december 2017.

De Oenenaren gokken nog op de play-offs voor promotie. Maar dan moeten de komende 3 wedstrijden gewonnen worden en zijn dan wel afhankelijk wat o.a. Swift’64  doet. De 3e plaats is misschien helemaal niet goed genoeg voor deelname aan deze play-offs. De uitslag van de wedstrijd Swift’64-ZAC van vandaag  is daarom ook van belang. Oene heeft sinds het seizoen 2010/2011 (zowel uit als thuis) niet meer van WZC verloren. De eerste onderlinge wedstrijd in Wapenveld werd door de rood-witten verdiend met 0-3 gewonnen.

Het bestuur van vv Oene wenst  iedereen een prettige, goede en vooral sportieve wedstrijd toe.