Het bestuur van vv Oene heet alle aanwezigen van harte welkom op sportpark De Hoge Kamp voor de wedstrijd tussen Oene 1 en Hatto Heim 1. Een speciaal woord van welkom gaat uit naar het bestuur, spelers, trainer(s), begeleiding en supporters van onze gasten uit Hattem. Ook de scheidsrechter van vandaag, de heer Steen uit Wierden, heten wij natuurlijk van harte welkom.

Na een (winters) weekend, toen er niet gevoetbald werd, staat er vandaag voor beide ploegen een belangrijke wedstrijd op het programma. Beide ploegen kunnen vandaag bij een overwinning erg goede zaken doen en naar boven (blijven) kijken. Het is namelijk erg spannend in de kop van de ranglijst van de 3e klasse C. Het puntenverschil tussen de eerste 9 clubs is onderling (erg) klein. Een paar wedstrijden achter elkaar winnen en je staat bovenin, zie ESC. Maar andersom geldt dit natuurlijk ook. Twee weken geleden leden de Oenenaren pas hun 2e nederlaag. In de uitwedstrijd bij DSV’61 in Doornspijk, waar in het seizoen 1983/1984 voor de laatste keer gewonnen werd, werd een 2-1 nederlaag geleden. Volgens onze trainer was het van Oener zijde de slechtste wedstrijd van het seizoen.

Onze tegenstander van vandaag heeft ook nog maar 2x verloren. Dit gebeurde begin december twee keer achter elkaar, 1-2 tegen BAS en 1-0 tegen ZAC. Als je weinig verliest, verwacht je de ploeg minstens in de top 3 terug maar de ploeg staat 6e . Dat komt omdat de Hattemse ploeg relatief veel gelijk speelt, eigenlijk net als Oene. Maar liefst 7x eindigde een wedstrijd van Hatto Heim onbeslist. Het zal u ook niet verbazen dat de eerste onderlinge wedstrijd in Hattem tussen Oene en Hatto Heim gelijk werd (2-2). Op het moment dat Oene twee weken geleden ten onder ging in Doornspijk, speelde Hatto Heim in eigen huis zeer teleurstellend gelijk tegen laagvlieger VEVO.

Het bestuur van vv Oene wenst  iedereen een prettige, goede en vooral sportieve wedstrijd toe.