Vrijdag 10 mei a.s. organiseert vv Oene van 15:30 tot 18:00 uur een Vriendinnendag voor meiden tussen de 8 en 16 jaar. “Veel voetbalplezier voor de meiden die nu al in een van de (meiden)teams voetballen én voor hun vriendinnen, nichtjes, klasgenootjes, buurmeisjes of andere geïnteresseerden die graag kennis willen maken met de voetbalsport. Dat is wat je kunt verwachten,” vertelt Ellen van de Streek enthousiast over de middag.
Samen met een aantal anderen organiseert ze de Vriendinnendag bij vv Oene. Het doel is om meiden kennis te laten maken met meidenvoetbal door allerlei oefeningen en spelletjes te doen. “Je hoeft niet per se voetbalschoenen te hebben hoor, met gewone sportschoenen komt het ook helemaal goed. Sportkleding en een goed humeur zijn het belangrijkste.”
Voetbal is de laatste jaren uitgegroeid tot een populaire sport bij meiden en daar wil de club graag aan bijdragen. “Bij onze club voetballen veel meiden, maar we zijn altijd op zoek naar meer speelsters,” aldus Van de Streek. Dus heb je belangstelling? Geef je dan op via ellenvandestreek@hotmail.com of 06-57705293. Zonder opgave ben je ook van harte welkom!