Het bestuur van vv Oene heet alle aanwezigen van harte welkom op sportpark De Hoge Kamp voor de eerste thuiswedstrijd van 2020 tussen Oene en Hattem. Een speciaal woord van welkom gaat uit naar het bestuur, spelers, trainer(s), begeleiding en supporters van onze gasten uit Hattem. Ook heten wij de scheidsrechter van vanmiddag, de heer Everlo uit Hengelo (ov.), van harte welkom.

Vorige week was de winterstop weer voorbij en begon de competitie weer. Onze gasten uit Hattem speelden in eigen huis met 0-0 gelijk tegen VIOS. Dat deze wedstrijd in 0-0 eindigde, is toch wel verrassend te noemen omdat tijdens de wedstrijden van Hattem in deze competitie de meeste doelpunten te noteren zijn. De ploeg scoort veel maar krijgt daarentegen ook veel tegen. Hattem staat op een 10e plaats en is niet ver weg van de onderste plaatsen. Zij zullen vandaag er alles aan willen doen om verder afstand van deze plaatsen te nemen.

Tijdens de wedstrijden van Oene vallen juist de minste doelpunten. Na de laatste drie competitiewedstrijden in 2019 niet gescoord te hebben, werd er vorige week wel weer gescoord. Er werd een zeer belangrijke 0-3 overwinning geboekt bij rode lantaarndrager Hulshorst. Dit moet zeker weer vertrouwen geven voor de rest van deze competitie. De vorige onderlinge wedstrijd in oktober in Hattem eindigde in een 0-4 overwinning voor de rood-witten uit Oene.

Het bestuur van vv Oene wenst  iedereen een prettige, goede en vooral sportieve wedstrijd toe.