Oene heeft er weer 3 punten bij en heeft dat te danken aan de beste man van het veld aan Oener zijde, Wim Riphagen. Een wedstrijd om snel te vergeten want voetballen was bijna onmogelijk met de harde wind en het zeer gladde hobbelige veld.

De eerste kans deze middag was meteen voor Oene. In de 1e minuut heeft Jasper Mosterd vrije doorgang naar de doelman van Olympia, maar hij heeft te veel tijd nodig om af te ronden en een verdediger kan nog net redding brengen. In de 3e minuut komt Oene op achterstand. Een lange bal van Olympia wordt op de achterlijn opgepikt door Paul van Bussel, hij lijdt daarna balverlies en de voorzet die volgt wordt binnengekopt bij de 2e paal. In de 15e minuut komt Oene goed weg. Olympia hanteert een lange bal van achteruit. Het duel achterin wordt verloren, er is helemaal geen rugdekking en de spits van Olympia kan alleen op de Oener doelman af. Gelukkig schiet hij de bal naast. Een aantal minuten later is er weer een goede kans voor Jasper Mosterd. Hij is er door aan de linkerkant en moet eigenlijk schieten vanaf de 16 meter, maar Jasper legt de bal breed op Wiljan van Hell en deze inzet kan worden gepakt door de keeper. Olympia komt er nog een paar keer gevaarlijk uit maar echte grote kansen waren er niet meer. En dan in de 33e minuut is er ineens de 1-1. Deze wordt net zo gemakkelijk weggegeven als bij de 1-0. Olympia wil opbouwen door het midden, maar Wijnand van Eek pakt de bal simpel af, kan alleen op de doelman af en puntert de bal over de keeper heen. Oene denkt te gaan rusten met 1-1, maar krijgt in de 45e minuut wel een heel sullige penalty tegen: door de wind mist een verdediger van Oene de bal en Jasper Mosterd krijgt hem tegen de onderarm aan. Maar Wim Riphagen houdt Oene in de wedstrijd want hij pakt deze penalty uitstekend.

Na rust kunnen we heel kort zijn over de wedstrijd. Er zijn heel weinig kansen en het balbezit was er voor Olympia maar echte kansen bleven uit voor de ploeg uit Hasselt. Een paar schoten en een paar duikelingen in de 16, maar de scheidsrechter trapte daar niet in. En dan neemt Jesse Teeuwen in de 75e minuut een vrije trap op 18 meter. De keeper van Olympia heeft de muur niet echt goed staan en Jesse schiet de bal keurig over de muur heen, onhoudbaar voor de keeper. De laatste 15 minuten gebeurt er niet echt veel meer. Een paar schoten gaan over en na 90 winderige minuten blaast de scheidsrechter af.

En zo pakt Oene niet verdiend de 3 punten, want de grootste kansen waren in de 1e helft voor Olympia. De 2e helft gaf Oene haast geen krimp en als collectief sleepte men de 3 punten over de streep. Deze wedstrijd snel vergeten, want goed voetballen op dit veld met ook nog de harde wind met de vele regen was gewoon onmogelijk. Nu volgende week een mooie pot tegen BAS de nummer 2. Als Oene deze wedstrijd wint, dan komt men op gelijke hoogte met BAS. Oene heeft nog wat goed te maken, want uit verloor Oene kansloos tegen BAS. Oene werd daar op alle fronten afgetroefd.