Beste supporter,

Dinsdag 7 november om 20.00 uur staat er een bekerwedstrijd tussen vv Oene en SDC Putten op het programma. De penningmeesters van beide verenigingen zijn overeen gekomen dat er geen entree wordt gevraagd. Wel is er een mogelijkheid om bij de ingang een bijdrage te geven voor een weeshuis in Angola. Deze 55 kinderen hebben geen mogelijkheid om te voetballen (ze hebben zelfs geen bal…), ze leven bij een vrouw die probeert voor hen te zorgen. Deze vrouw, Mama Magdeleine, zorgt in haar eentje voor deze kinderen. Ze kunnen niet naar school. En het huis is ernstig verwaarloosd. Stchting ‘handen samen voor Angola’ zet zich o.a. in voor deze kinderen.

Namens de stichting zal een speler van Oene 1 (Ben-Jan Smit) in de Kerstvakantie in het weeshuis gaan helpen. Met uw bijdrage hopen we de kinderen van voedsel te voorzien en willen we kleding brengen.

Alvast hartelijk dank!

Zie voor meer informatie: www.handensamenvoorangola.nl