Ondanks de hoge temperaturen buiten is de ‘worstcommissie’ al weer druk in de weer geweest om de jaarlijkse actie van de grond te krijgen. Lijsten worden gemaakt, data zijn vastgelegd en ‘helpende handen’ zijn benaderd. En nu zijn jullie aan de beurt!worstactie3

In week 40 ( 3 – 8 oktober)  worden de lijsten aan de leiders van de senioren, dames/meisjes en de JO19 (A) t/m JO13 (D) uitgedeeld. De lijsten moeten uiterlijk 5 november worden ingeleverd. Op 16 november wordt het zaakje ingepakt en kun je jouw bestelling ophalen.

Elk jaar worden we weer blij verrast met een mooie opbrengst. Dit alles is natuurlijk voor onze club. Zet daarom dus je beste beentje voor. Al jaren staat het zesde elftal garant voor de meest verkochte worsten en gehaktballen. Welk elftal neemt dit jaar dat stokje over?

Voor het jeugdteam mworstactie2et de hoogste opbrengst zijn er kaartjes te winnen voor een wedstrijd van Go Ahead Eagles, PEC Zwolle of Vitesse.

En tijdens de nieuwjaarsreceptie zullen de worstenkoning(in) en worstenprins(es) weer in het zonnetje worden gezet.

Succes en ga ervoor!

De worstcommissie VV Oeneworstactie