Webshop

Wil jij ook een officieel trainingspak of een mooie v.v. Oene tas? Of wil je iemand een echt trainingsshirt van v.v. Oene cadeau geven? Online v.v. Oene kleding kopen gaat heel eenvoudig in de webshop.

Met de eigen v.v. Oene trainingslijn is er nog meer uniformiteit en professionele uitstraling op onze velden.

Zo werkt het:

• Maak je keuze in de webshop.
  • Betaal met iDEAL
  • Je ontvangt een bevestiging van de bestelling per e-mail
  • Haal met deze bevestiging het bestelde op bij v.v. Oene.

(Let wel op!!! Op een aantal artikelen zit een levertijd).

Kledinglijn v.v. Oene

Het kledingmerk van v.v. Oene is MUTA. Het wedstrijdtenue ontvang je van de vereniging.

MUTA Sport uit Leeuwarden is sinds 2013 dé kledingleverancier van v.v. Oene. De kledinglijn bestaat uit een unieke collectie voor onze vereniging en is alleen via MUTA Sport verkrijgbaar. Bestellen gaat heel gemakkelijk.

Bij MUTA Sport kun je ook voetbalschoenen, ballen, keepershandschoenen, scheenbeschermers e.d. aanschaffen. Kijk op de site van MUTA Sport voor meer informatie.

Bedrijven of particulieren die interesse hebben in het sponsoren van trainingspakken, inloopshirts of tenues, kunnen hiervoor contact opnemen met Tim Nooteboom, tel. 06-30027416, of een van de andere leden van de sponsorcommissie.