Op vrijdag 25 november heeft Sinterklaas samen met vier Pieten op uitnodiging van het JEC weer een bezoek gebracht bij v.v. Oene. Ook dit jaar verliep de ontvangst niet geheel vlekkeloos. Om iets over zeven arriveerde Sinterklaas samen met één van zijn Pieten bij de voetbalvereniging. De overige drie Pieten waren de weg enigszins kwijtgeraakt, bij het zoeken naar de wedstrijdballen voor de volgende dag. Ze hadden wel het ballen-net gevonden maar er zaten geen ballen in. En juist de volgende dag was erg belangrijk voor v.v. Oene want er konden maar liefst twee teams kampioen worden, de Jongens onder 9-2 (F2) en de Meisjes onder 13-1 (MD). Gelukkig werden, met behulp van de vele kinderen, de ballen al snel gevonden en kon het feest beginnen. Sinterklaas haalde een voor een de aanwezige teams naar voren om ze persoonlijk toe te spreken. Dit was voor sommigen nog best spannend. Maar de spanning werd regelmatig weggezongen onder leiding van gitarist Henk-Jan Hoekjen. Marjorie van Bussel heeft de avond op professionele wijze aan elkaar gepraat. Rond 8 uur vertrokken Sint en zijn Pieten weer en gingen zij op naar het volgende feest. Eén van de pieten is onderweg nog wel zijn rode v.v. Oene pet verloren, maar gelukkig precies bij de voorzitter voor de deur, dus mochten jullie de betreffende Piet nog tegenkomen de komende dagen dan kun je zeggen dat hij zijn pet kan ophalen in de kantine. Om kwart over 8 gingen de ruim 60 kinderen met hun ouders weer naar huis. Bij de uitgang ontvingen ze nog een zak met snoep die namens het JEC werd aangeboden.

2016-11-sinterklaas

Meer foto’s zijn te vinden in het foto-album.

Jeugd Evenementen Commissie