Trainingsdag en -tijd

zaterdag van 9.00 – 10.00 uur

Teamsponsor

Heb jij zin in voetballen en ben je tussen de 4 en ± 7 jaar? Dan ben je van harte welkom op zaterdagmorgen van 9.00 tot 10.00 uur bij voetbalvereniging Oene. De minipups trainen op ons sportpark De Hoge Kamp op het 4x4 boardingveld. In de winterperiode wordt er getraind in de zaal van het Kulturhus in Oene.

Lijkt het je leuk om ook mee te doen? Kom dan gerust eens kijken op een zaterdag. En neem gezellig je vader, moeder, vriendjes en vriendinnetjes mee! Wil je eerst meer informatie? Stuur dan een mail of bel jeugdcoördinator Albert Brummel: 06-48786125.

4x4 minicompetitie bij vv Oene

De minipups van sv Vaassen, sv Wissel, vv Heerde, csv VIOS en vv Oene hebben de handen ineen geslagen en een heuse ‘minicompetitie’ op poten gezet. Deze wordt gehouden op de volgende zaterdagen:

Wedstrijdschema

17 september bij sv Wissel