Oene heeft ook zijn 2e bekerwedstrijd gewonnen, nu werd Sallandia verslagen met 7-0. Oene had de vorige beker met 4-3 gewonnen van KCVO en speelde daarin een goede wedstrijd, maar miste te veel kansen om de wedstrijd al vroegtijdig te beslissen. Tegen Sallandia was dat anders; binnen 16 minuten was de wedstrijd al gespeeld en stond het al 4-0. Oene speelde de eerste 30 minuten weer goed voetbal en overklaste de tegenstander volkomen. In de 3e minuut strafte Arjan Gerrits een foute terugspeelbal direct af. Na een mooie aanval in de 5e minuut schiet Jim Schaap rakelings naast, maar de volgende aanval is het dan wel raak, een mooie aanval via Mike van Bussel die er goed doorkomt via de rechterkant en goed het overzicht bewaart en Benjan Smit vrijspeelt die daarna simpel de 2-0 scoort. Sallandia komt er af en toe ook gevaarlijk uit want ze beschikken toch wel over een redelijke voorhoede en Oene staat een paar keer niet goed en verdedigt een beetje te slap, maar gelukkig gaan de kleine mogelijkheden er niet in. In de 10e minuut is de wedstrijd al gespeeld en het is nu Benjan Smit die er met een steekbal zo vrij voor de keeper staat en simpel breed legt op Jim Schaap 3-0. Weer een minuut later een penalty voor Oene na het neerhalen van Arjan Gerrits, maar Arjan mist. De keeper weet nog steeds niet hoe hij hem tegen hield met zijn handen of was het nu met zijn hoofd. In de 20e minuut is Arjan Gerrits ontsnapt en schiet hard op de paal en de rebound is voor Jim Schaap die de 4-0 binnen schiet. Oene krijgt daarna nog genoeg kansen om verder uit te lopen maar vergeet de trekker over te halen. En zo gaat Oene rusten met een 4-0 voorsprong. Na rust een zelfde spelbeeld: een veel sterker Oene, maar de complimenten aan Sallandia die gewoon bleef voetballen en er een leuke open pot voetbal van maakte. Meteen na rust komt Oene snel op 5-0 via Jim Schaap, in de 50e minuut een kopbal van de goed spelende spits van Sallandia maar Herman Balk houdt vanavond de 0 voor Oene. In de 55e minuut is het weer Jim Schaap die een mooie aanval netjes afmaakt en voor de 6-0 zorgt. En in de 62e minuut de mooiste goal van deze avond op naam van (Dirk Kuyt) hij onderschept een bal op het middenveld en schiet vanaf 20 meter snoeihard raak. Daarna zakt het niveau van de wedstrijd steeds verder in, Oene die nog een aantal kansen mist. Na 90 minuten staat er een mooie score van 7-0 op het bord. Nu zaterdag tegen EZC een mooie derby staat er dan op het programma, bij een gelijkspel plaatst Oene zich voor de volgende ronde. Maar Oene zal vol voor de winst gaan om zo met een goed gevoel te willen beginnen aan de competitie. Dus men hoopt op een grote opkomst van de supporters voor deze verre uitwedstrijd.

Opestelling Oene: Herman Balk-Mike van Bussel-Patrick Kamphuis-Wouter Kamphuis-Patrick Kers-Jordy de Graaf-Paul van Bussel (30e Berthold Gerrits)-Benjan Smit (62e Sander ter Beek)-Joost Eggink-Arjan Gerrits (63e Wiljan van Hell)-Jim Schaap.