Fysiotherapie

Sinds dit seizoen is er een samenwerking tussen voetbalvereniging Oene en Fysiotherapie Praktijk Dynamiek uit Epe. Doel van deze samenwerking is om de huidige verzorging op een professionele manier te ondersteunen bij het voorkomen dan wel verminderen van blessures.

Voor alle leden van de club biedt Fysiotherapie Praktijk Dynamiek de mogelijkheid voor een fysiotherapeutisch inloopspreekuur.  De sportfysiotherapeuten Ard van Bottenburg en/of Arne Groenewold zijn elke dinsdag aanwezig van 18.15 tot 20.00 uur in de verzorgingsruimte. Er is dan een mogelijkheid om blessures van het bewegingsapparaat te laten onderzoeken en vragen hierover te beantwoorden. Als u/jij niet op dinsdag kunt of de blessure dient eerder gezien te worden, bel of mail dan voor een afspraak naar de praktijk aan De Lindehove 6 te Epe, telefoon 0578-613482 of e-mail info@fysiodynamiek.nl.

Aan het inloopspreekuur zijn geen kosten verbonden voor advies, onderzoek en tapen. Wanneer fysiotherapie geïndiceerd is, zal er een afspraak gemaakt worden voor behandeling en begeleiding, dit ook in overleg met de vaste verzorger.

Bij veel mensen zullen de fysiotherapeutische behandelingen binnen het aanvullende pakket van de zorgverzekering vallen. Dit zal per zorgverzekering en pakket verschillen. Als er geen aanvullende verzekering is, dan zijn deze behandelingen voor eigen rekening. Kijk het voor de zekerheid even na, om niet voor verrassingen te komen staan.

Voor meer info over de praktijk zie www.fysiodynamiek.nlFyiso Dynamiek logo