Lid worden?

Welkom bij vv Oene! Heb jij zin om bij onze vereniging te komen voetballen? Lees dan éérst onderstaande regels:

• Vóór aanvang van de eerste training moet je aanmeldingsformulier ingevuld zijn, zodat je in ieder geval verzekerd bent.
  • Vul het aanmeldingsformulier volledig in, dus ook bankrekeningnummer etc. Ben je nog minderjarig? Laat het formulier dan ondertekenen door je ouder/voogd.
  • Als aspirant lid mag je een maand gratis meetrainen, zodat jij en vv Oene kunnen kijken of jullie bij elkaar passen. Mocht je ontdekken dat voetbal toch niet jouw ding is (of vv Oene niet jouw club), dan kun je dit voor het einde van de proefmaand via de mail doorgeven aan de leden­administratie.
  • Ben je in de afgelopen drie jaar lid geweest van een andere voetbalvereniging? Dan wordt bij je aanmelding automatisch bepaald of, en zo ja welke overschrijvingsregels van toepassing zijn. Bij goedkeuring van de aanmelding, word je direct overgeschreven en kun je uitkomen voor onze vereniging.
  • Ben je 11 jaar of ouder? Dan heb je een KNVB spelerspas nodig om te mogen voetballen. Lever hiervoor een recente pasfoto en € 3,00 in.
  • Ben je 14 jaar of ouder? Lever dan ook een kopie van een geldig legitimatiebewijs in.

Om de contributie voor iedereen betaalbaar te houden, organiseert vv Oene jaarlijks een voorjaarsverloting. Alle spelende leden vanaf O13 (D-jeugd) ontvangen een lotenboekje met 25 loten á € 1 per lot (met een maximum van drie boekjes per gezin).  De Algemene Ledenvergadering heeft ermee ingestemd het lotengeld in de week voorafgaande aan haar voorjaarsvergadering automatisch te laten incasseren. De opbrengst van de verkochte loten mag je zelf houden, dus als je het hele boekje verkoopt, kost het je niets! De trekking van de prijzen vindt plaats op de avond van de Algemene Ledenvergadering.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je deze stellen aan een van de jeugd­coördinatoren (kijk voor namen en telefoonnummers bij het kopje ‘organisatie, bestuur en commissies’ of aan de ledenadministratie via de mail: ledenadministratie@vvoene.nl.

Met vriendelijke groet,

Bestuur vv Oene

Lees ook de contributiebepalingen van vv Oene.