Informatie

Voetbalvereniging Oene is opgericht op 2 oktober 1947 en gehuisvest op sportpark De Hoge Kamp, aan de  Deventerweg 2. De prachtige accommodatie beschikt over alle benodigde faciliteiten: ruime kleedkamers, een prachtige kantine, vergaderruimtes en een grote tribune met circa 200 zit- en 100 staanplaatsen voor de supporters. Sinds 2014 beschikt de vereniging tevens over een kunstgrasveld en een 4×4 boardingveld.

Bij vv Oene kun je voetballen van 4 tot 88 jaar! De jongste spelers beginnen bij de minipups. Naarmate je ouder wordt, voetbal je achtereenvolgens bij de pupillen, junioren en daarna senioren. Vv Oene biedt oudere spelers de mogelijkheid om deel te nemen aan het 7×7 voetbal. Hierbij staat niet het presteren centraal, maar wel het op een recreatieve manier een potje voetballen met en tegen leeftijdsgenoten.

Vv Oene heeft een grote regionale aantrekkingskracht. Twee derde van haar leden is afkomstig uit de directe omgeving (met name Emst, Nijbroek, Welsum, Heerde en Epe). Met maar liefst zeven meisjes-/damesteams is de damesafdeling van vv Oene zelfs toonaangevend in de regio.

Voetbalvereniging Oene is een groeiende en financieel gezonde vereniging. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de vele vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor de vereniging. Hierdoor blijft de contributie voor iedereen betaalbaar. Ook een grote groep sponsoren draagt haar financiële steentje bij. Naast de vele reclameborden langs het hoofdveld hebben alle 28 teams een shirtsponsor. Het tenue van vv Oene bestaat uit een rood/wit shirt, witte broek en witte kousen.

Naast de reguliere wedstrijden organiseert vv Oene nog vele andere activiteiten. Zoals darten, kaarten, party’s, jeugdkamp, jeugdvoetbaldag en vriendinnendag. En als gezellige afsluiting van het seizoen worden er een ouder-kindtoernooi en een familietoernooi gehouden.

Vv Oene, een bruisende vereniging voor jong en oud!

Missie vv Oene

Voetbalvereniging Oene is een zaterdagvereniging waarbij optimale prestaties met de selectieteams belangrijk zijn, zonder de recreatieve teams minder aandacht te geven. Behoud van de regionale aantrekkingskracht is cruciaal.

Vv Oene heeft ruime aandacht voor het clubgevoel, het plezier en de normen en waarden binnen de vereniging. Mede door een grote groep sponsoren en de belangeloze inzet van vele vrijwilligers is vv Oene een financieel gezonde vereniging met een toonaangevende accommodatie.

Visie vv Oene

• Vv Oene streeft ernaar dat Oene 1 minimaal een stabiele 3e klasser en Oene Vrouwen 1 minimaal een stabiele 2e klasser wordt.
  • De eerste elftallen van vv Oene hebben een voorbeeldfunctie voor de jeugd en senioren, zowel qua prestaties als teamgeest.
  • Onze jeugdleden zijn letterlijk onze toekomst. Wij besteden veel aandacht aan onze jeugd en werken ieder jaar aan een steeds betere jeugdopleiding. Kwalitatief goede trainers voor elk team zijn hierbij essentieel.
  • Een representatieve en veilige accommodatie is noodzakelijk voor het goed kunnen beoefenen van de voetbalsport. De komende jaren zal het sportpark verder worden geperfectioneerd.
  • Vv Oene streeft ernaar dat leden alsook ouders van jeugdleden vrijwilligerswerk doen voor de vereniging. Vele handen maken licht werk en vergroten de betrokkenheid bij de club.