Vv Oene organiseert op zaterdag 20 mei 2017 tussen 9.00 en 12.00 uur op sportpark  “ de Hoge Kamp “ wederom het Harry Auto’s Minipup toernooi. Dit toernooi is bedoeld voor JO5 , JO6 en JO7 spelers (voor meisjes JO8). We spelen 6 tegen 6 volgens de nieuwe opzet pupillenvoetbal. Op een kwart veld dus met 5 veldspelers en een keeper. Hier kunnen deze kinderen alvast ervaren hoe het is om een echte wedstrijd te spelen. Afhankelijk van het aantal deelnemende teams zullen de wedstrijden ongeveer 10 minuten duren.  Na afloop is er voor ieder team natuurlijk een mooie beker.

Heeft uw vereniging één of meerdere teams in deze leeftijdscategorie die willen meedoen aan dit toernooi , schrijf u dan in voor 1 maart  2017. Er is plek voor 16 teams dus wie het eerst komt…  Voor deelname aan dit toernooi zijn geen kosten verbonden.

90095 Harry Auto's