2016-10-14-sponsoravondVrijdagavond 14 oktober hielden de Club van Honderd en de sponsorcommissie van vv Oene een gezamenlijke feestavond. Meer dan honderd genodigden waren hierbij aanwezig. Speciale gast op deze avond was John van Zweden, voormalig mede-eigenaar van Premier League club Swansea City.

John nam de genodigden mee op een reis door de tijd vanaf zijn eerste kennismaking met Swansea City. Hij verhoogde zijn hypotheek en werd zonder dat zijn vrouw dit wist mede-eigenaar. Vanuit de laagste profdivisie (4e niveau) klom de club op tot de Premier League, waarin zelfs Europees voetbal werd behaald.

Ook vertelde hij over de hoogte- en dieptepunten, de gelukte en mislukte transfers en hoe hij compleet genegeerd werd door Louis van Gaal na overwinningen op Manchester United. Alles werd verteld met een vleug Haagse humor.

Na de lezing van John van Zweden bleef het nog lange tijd gezellig druk in Oene en werden er de nodige hapjes en drankjes naar binnen gewerkt.