Het bestuur van v.v. Oene heet alle aanwezigen van harte welkom op sportpark De Hoge Kamp voor de wedstrijd Oene 1 tegen FC R.D.C. 1. Een speciaal woord van welkom gaat uit naar het bestuur, spelers, trainer(s), begeleiding en supporters van onze gasten uit Deventer. Tevens heten wij de scheidsrechter van vanmiddag, de heer Bekema uit Ermelo, van harte welkom.

Vandaag komt de rode lantaarndrager op bezoek. De ploeg uit Deventer degradeerde een paar weken geleden. Dit betekende een tweede degradatie op rij aangezien de ploeg vorig jaar degradeerde uit de 2e klasse. Tot op heden heeft de ploeg 3 punten gehaald. Op 26 november vorig jaar werden deze 3 punten behaald…..tegen Oene.

De Oenenaren leden in die periode nederlaag op nederlaag. Maar sinds half februari dit jaar gaat het stukken beter : 7 overwinningen en 1 nederlaag. Dit resulteert in een 8e plaats in de competitie en de 1e plaats in de 3e periode. De eerste missie is nog steeds het (zo snel mogelijk) veilig stellen van het 3e klasse behoud en daarna kijken of er nog wat te halen valt in de 3e periode. Met een overwinning vandaag doen de rood-witten erg goede zaken in beide standen. Gezien de eerdere onderlinge wedstrijd in Deventer kan er van Oener zijde  geen sprake zijn van onderschatting. Maar andere wedstrijden in het verleden hebben vaak laten zien dat Oene het juist moeilijk heeft tegen ploegen die onderaan staan.

Het bestuur van v.v. Oene wenst  iedereen een prettige, goede en vooral sportieve wedstrijd toe.