Het bestuur van de VV Oene heet alle aanwezigen van harte welkom op sportpark De Hoge Kamp voor de wedstrijd Oene 1 tegen koploper VSCO’61 1. Een speciaal woord van welkom gaat uit naar het bestuur, spelers, trainer(s), begeleiding en supporters van onze gasten uit Oosterwolde. Tevens heten wij de scheidsrechter van vanmiddag, de heer Van Gerrevink uit Apeldoorn, van harte welkom.

De winterstop is voorbij. Dat betekent dus dat na de oefenwedstrijden van de afgelopen periode het vandaag weer om het “echie” gaat. Zowel voor Oene als voor de gasten van vandaag een wedstrijd van groot belang. De gasten uit Oosterwolde staan op dit moment op een 1e plaats en zullen dat zeker zo lang mogelijk vast willen houden. Voor de winterstop behaalde VSCO’61 uit de laatste 6 wedstrijden 16 punten, waarbij goede uitoverwinningen waren te noteren bij o.a. S.V.I, W.Z.C. en Teuge. Oene haalde uit de laatste 6 wedstrijden voor de winterstop maar 3 punten door drie keer gelijk te spelen. De laatste 3 wedstrijden voor de winterstop gingen allemaal verloren. Daardoor zakte de ploeg naar de 10e  plaats. Maar er is hoop. In de winterstop bleven de rood-witten ongeslagen. Er werden tegen andere 3e klassers gewonnen. Vaassen werd met 3-1 verslagen en Rood-Wit’58 met 2-1. VSCO’61 oefende in de winterstop tegen 2e klasser OWIOS (0-1 winst) en tegen 3e klasser B.A.S. werd vorige week met 0-2 verloren. In de 1e (onderlinge) wedstrijd van het seizoen werd het in Oosterwolde een 3-1 zege voor de geel-zwarten.

Het bestuur van de VV Oene wenst  iedereen een prettige, goede en vooral sportieve wedstrijd toe.