Op 22 april staat er een belangrijke voetbalwedstrijd voor oene 1 op het programma om nacompetitie te ontlopen. Het betreft het uitduel tegen Olympia’28 in Hasselt. Aangezien verschillende (jeugd)teams vrij zijn, willen we iedereen in de gelegenheid stellen om deze wedstrijd te bezoeken. Jong en oud, klein en groot, in buggy of met rollator, iedereen is welkom!
Aangezien de wedstrijd in Hasselt plaatsvindt willen we de mogelijkheid bieden om te gaan met een bus. Omdat de club van 100, in samenwerking met de supportersclub, een bijdrage wil geven, kunnen we de kosten laag houden.
We verzamelen met zijn allen om 12:45 uur in de kantine en om 13:00 uur vertrekken wij richting Hasselt. Wij verwachten rond 17.30 uur weer terug te zijn.Inmiddels hebben zich maar liefst 90 supporters aangemeld, hiermee is de bus vol!
Kosten:
Jeugd t/m 16 jaar gratis
Vanaf 17 jaar: €5,-
Betalen in de kantine voor vertrek.
Opgave:
* In het clubhuis (prikbord)
* Via mail: sc@vvoene.nl
* Via Evelien Smit (via WhatsApp 0627538212)
* Via de Supportersclub Groepsapp.