Het bestuur van vv Oene heet alle aanwezigen van harte welkom op sportpark De Hoge Kamp voor de wedstrijd Oene 1 tegen Sp Teuge 1. Een speciaal woord van welkom gaat uit naar het bestuur, spelers, trainer(s), begeleiding en supporters van onze gasten uit Teuge. Tevens heten wij de scheidsrechter van vanmiddag, de heer Yildiz uit Zwolle, van harte welkom.

Het is al weer bijna 2 maanden geleden dat Oene een thuiswedstrijd (tegen VSCO’61) afwerkte. Daarna werden er 3 uitwedstrijden afgewerkt waarvan de 1e wedstrijd een zeer slechte wedstrijd bij VEVO was (1-0 verlies). Daarna volgden 2 knappe overwinningen bij E.S.C. (0-2) en vorige week bij Hatto Heim (1-2). Door deze resultaten is er iets meer afstand genomen van de rechtstreekse degradatieplaatsen. Maar is het gat naar een “veilige” 10e plaats nog aan de redelijk grote kant. Vandaag kan er weer een goede stap in die richting worden gezet door de groen-witten uit Teuge te verslaan.

In de wedstrijden van Teuge dit seizoen wordt veel gescoord. Dan is het natuurlijk apart dat de eerste wedstrijd dit seizoen tussen beide opponenten in 0-0 eindigde. Teuge begon sterk aan het seizoen, stond zelfs nog één speelronde bovenaan, maar zakte de laatste wedstrijden weg op de ranglijst. Van de laatste 6 wedstrijden gingen er 5 verloren. Op dit moment staat de ploeg op een 7e plaats. Vorige week ging de ploeg met 0-1 onderuit tegen E.S.C.

Het bestuur van vv Oene wenst  iedereen een prettige, goede en vooral sportieve wedstrijd toe.