Zaterdagochtend, 9 uur, tweede helft van de competitie en de eerste wedstrijd na de winterstop.  De meisjes hadden er zin in vandaag. Sophie, Emma, Nicky, Joanneke, Fienne, Anniek, Julia en Lisanne waren vandaag in het veld. Lieke was helaas ziek en de altijd zeer snelle Rosalie kon ook niet mee doen, maar dat mocht de pret niet drukken. Al waren er een paar slaperige koppies op het veld. Dat kwam van de avond ervoor. Ze zijn zo fanatiek dat ze naar een wedstrijd bij Vrouwen PEC Zwolle-Ajax zijn geweest om daar de kunst af te kijken.
Af en toe vergaten ze de ruimte op te zoeken, het leek soms op kluitjesvoetbal van de minipups. Joanneke was echter goed op dreef in het doel en de weinige kansen die SEH kreeg, stopte ze voorbeeldig af.
De ruststand was 0-0. In de rust werden ze vermanend toegesproken door Lucienne en Rianne dat ze toch meer de ruimte op moesten zoeken. Blijkbaar heeft dat geholpen want ze gingen vol in de strijd. Uiteraard positief aangemoedigd door de ouders die langs de kant stonden.
Sophie en Emma hielden de achterhoede op slot en in het midden waren Anniek, Lisanne en Fiënne de aangevers van de spits Julia. Midden in een aanval gaf Sophie aan de buitenkant een mooie bal voor aan Anniek, die gaf een harde trap op het doel, helaas niet raak, maar Lisanne stond precies op de goede plek om nogmaals te schieten en dat was wel raak! De 1-0 was gemaakt. De laatste minuten zakte het energiepeil, gelukkig aan beide kanten en na een paar goede reddingen van de kant van Oene konden de spelers van SEH het doel van Oene niet vinden.
Wat fijn om weer eens lekker te winnen!