Het bestuur van v.v. Oene heet alle aanwezigen van harte welkom op sportpark De Hoge Kamp voor de wedstrijd Oene 1 tegen D.S.V.’61 1. Een speciaal woord van welkom gaat uit naar het bestuur, spelers, trainer(s), begeleiding en supporters van onze gasten uit Doornspijk. Tevens heten wij de scheidsrechter van vanmiddag, de heer De Wit uit Dodewaard, van harte welkom.

De ploeg uit Doornspijk is met een redelijk goed seizoen bezig en staat op een keurige 4e plaats. Zij zullen er alles aan willen doen om zich te plaatsen voor de play-offs voor promotie. De meeste kans hierop is om 3e te eindigen achter S.V.I. en V.S.C.O.’61. D.S.V.’61 is voor deze 3e plaats in een gevecht verwikkeld met E.S.C. en Hattem. De Doornspijkers behaalden de meeste punten in eigen huis. Van de 38 punten die tot nu toe verzameld zijn, werden er maar liefst 29 thuis behaald. Vorige week werd een nipte 1-0 nederlaag geleden bij koploper S.V.I..

Oene boekte vorige week in ’t Harde met een 2-3 zege de 6e  overwinning op rij. Wie had dat op 4 februari na de (slechte) wedstrijd bij VEVO verwacht ? Na die wedstrijd stond Oene op maar liefst 10 punten van een ‘veilige’ plaats. Maar 18 punten later is er veel veranderd. De ploeg staat op een 8e plaats in de ranglijst en daarnaast ook nog ongeslagen bovenaan in de 3e periode. Dit laatste zal na vandaag hoe dan ook nog zo zijn aangezien de wedstrijd van vandaag  een inhaalwedstrijd is voor de 2e periode. Maar de 8e plaats biedt nog absoluut geen zekerheid van klassenbehoud. De afstand naar een play-off plaats (tegen degradatie) is maar 1 punt. De komende tijd zullen er zeker punten gepakt moeten worden om niet op een play-off plaats terecht te komen.

Het bestuur van v.v. Oene wenst  iedereen een prettige, goede en vooral sportieve wedstrijd toe.