Het bestuur van vv Oene heet alle aanwezigen van harte welkom op sportpark De Hoge Kamp voor de wedstrijd Oene 1 tegen W.Z.C. 1. Een speciaal woord van welkom gaat uit naar het bestuur, spelers, trainer(s), begeleiding en supporters van onze gasten uit Wapenveld. Tevens heten wij de scheidsrechter van vanmiddag, de heer Marsman uit Deventer, van harte welkom.

W.Z.C. doet het erg goed dit seizoen. De ploeg werd aan het begin van de competitie misschien wel gezien als een ploeg die onderin zou eindigen maar staat op dit moment op een verdienstelijke 6e plaats. De wedstrijd van vandaag wordt wel als een derby bestempeld maar voor onze gasten zullen de wedstrijden tegen S.E.H., VEVO en de beide Hattemse ploegen nog meer als een derby gezien worden. Maar de wedstrijd van vandaag is wel erg interessant te noemen. Dit zijn twee ploegen die qua resultaten in vorm lijken te zijn. De Wapenvelders hebben al sinds 26 november vorig jaar niet meer verloren. Na de verloren wedstrijd bij Hattem werden er 4 wedstrijden gewonnen en 5 gelijk gespeeld. De 1-1 tegen koploper S.V.I. en de 5-1 zege op Teuge trekken daarbij de meeste aandacht. Vorige week zou er bijna een nederlaag geleden worden maar een 0-2 achterstand tegen VEVO werd in de blessuretijd (door een strafschop) weggewerkt en werd het 2-2.

Misschien wel op hetzelfde moment zette Sander ter Beek Oene in vuur en vlam door in Heerde de belangrijke en beslissende 2-3 binnen te knallen. Dit betekende de 4e overwinning op rij en aansluiting met de onderkant van de middenmoot. Maar het belangrijkste was dat er een zeer groot gat geslagen werd met de onderste 2 (degradatie)plaatsen. Daarnaast wordt er door de ploeg ook veel meer gescoord. Tijdens de 4 overwinningen op rij werden er 11 doelpunten gemaakt terwijl de 15 wedstrijden daarvoor maar 9x het net gevonden was.

Het bestuur van vv Oene wenst  iedereen een prettige, goede en vooral sportieve wedstrijd toe.